Saya Ke Switzerland dan Germany, 12 – 19 Mac 2015

by on March 11, 2015

Post image for Saya Ke Switzerland dan Germany, 12 – 19 Mac 2015

Sekadar makluman kepada rakan-rakan yang ingin berurusniaga emas, saya dan isteri akan mengikuti Trip Public Gold ke Switzerland dan Germany pada 12 – 19 Mac 2015. Jadi dalam tempoh tu, saya hanya boleh dihubungi dengan 2 cara untuk sebarang urusan consultation dan pembelian emas;

  • Whatsapp – 019-336 8009
  • Email – ibnushafie@gmail.com

Kalau nak LOCK HARGA SENDIRI, boleh ikuti langkah yang saya terangkan dalam artikel “Cara Mudah Beli Emas Public Gold“. Kalau anda sebelum ni pernah beli emas dengan Public Gold dan dah ada PG Code sendiri, ikuti langkah dalam artikel “Cara Login Website Public Gold“. Dan kalau nak buat pembelian kedah GAP (Gold Accumulation Program), ikut sahaja langkah dalam artikel “Mudahnya Simpan Emas dengan GAP Public Gold“, dan TAK PERLU REGISTER di website.

Kalau anda berurusan terus dengan Public Gold, berikan no. ID saya PG002369, Mohd Zulkifli b. Shafie sebagai introducing dealer. Nanti balik daripada trip, saya boleh bantu untuk apa-apa urusan follow-up dengan Public Gold dan bimbingan seterusnya, insyaAllah.

Dealer Aktif Bimbingan Saya

Kalau anda perlukan consultation dan mahu bercakap melalui telefon, boleh juga contact dealer-dealer di bawah bimbingan saya yang aktif dan boleh dipercayai, insyaAllah. Mereka juga boleh bantu untuk consultation, pembelian dan sebagainya:

public gold melancong switzeland 2015Senarai rakan-rakan dealer Public Gold yang layak untuk Trip ke Switzerland dan Germany.

[Kredit foto : livelib.ru]

{ 11 comments… read them below or add one }

1 mohd azinuddin Abdullah March 11, 2015 at 9:16 am

Terima kasih atas kepercayaan tuan Mohd Zulkiflie dan Puan Nadjah. Tahniah utk dapat trip PG..Nanti boleh kongsikan keindaahn alam ciptaan Nya..Selamat Pergi selamat pulang TUan2 Otai

Reply

2 Mohd Zulkifli Shafie March 11, 2015 at 9:40 am

Terima kasih Din. InsyaAllah suatu hari Din pun dapat join Trip Public Gold, insyaAllah.

Reply

3 Lukeman March 11, 2015 at 2:09 pm

Tahniah, selamat bercuti, selamat pergi & selamat kembali buat tuan Zul & isteri

Reply

4 awangum March 11, 2015 at 8:19 pm

Salam alaik, en.zul…trm kasih di atas perkongsian yg di kongsi bersama dan terus mendapat barakah dari-Nya. Saya seorang guru. Alhamdulillah, sekarang mempunyai simpanan dlm TH 10k keatas. Tapi sekarang ni masih lg menyewa dan x mampu utk beli rumah sbb x lepas bank atas alasan komitmen tinggi. Hajat di hati ingin melabur,tapi x tahu cara…x ingin pinjam bank,tapi rasa perlu..x beli rumah lani,nnt makin naik…cm harapan saya en.zul dapat bg cadangan utk saya tambahkan side income atau rolling saya punya simpanan utk pelaburan/bisnes…harap bimbingan dari en.zul

Reply

5 Mohd Zulkifli Shafie March 13, 2015 at 11:40 am

Wslm En. Awangum,

Alhamdulillah.

Untuk gandakan kekayaan, cara paling baik ialah melalaui perniagaan. En. Awangum boleh baca artikel saya di http://www.mohdzulkifli.com/2013/02/4-langkah-mudah-memulakan-bisnes-sendiri.html .

Reply

6 rohaiza khamis March 11, 2015 at 10:12 pm

assalamualaikum Encik… terima kasih di atas kepercayaan yg diberikan. moga tiba masanya nama dan gambar saya berada dlm list ke luar negara dgn PG. insha Allah.

selamat bercuti kpd Encik dan Kak Najdah.

Reply

7 Mohd Zulkifli Shafie March 13, 2015 at 11:39 am

InsyaAllah Pn. Rohaizah. Saya doakan Allah berikan kejayaan dan keberkatan dalam bisnes puan, amiin ya Allah.

Reply

8 Tity March 12, 2015 at 1:09 pm

Salam Cik Zul, saya mohon share semua artikel yang Cik Zul ye.

Terima kasih

Reply

9 Mohd Zulkifli Shafie March 13, 2015 at 9:37 am

Wslm. Silakan puan. Mudah2an ianya bermanfaaat, insyaAllah..

Reply

10 Nor Azah Ahmad March 15, 2015 at 2:38 pm

Selamat bercuti tuan Zul dan ukhtie Najdah ..semoga mendapat inspirasi yang lebih hebat untuk dikongsikan dengan kami penggemar blog tuan .. Jazakumullahu khairan,,barakallahu fikum..

Reply

11 Mohd Zulkifli Shafie March 21, 2015 at 5:11 am

Terima kasih Kak Nor Azah. InsyaAllah.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: