Testimoni Annual Recognition Night (ARN) Public Gold

“Attend all functions”

Ini antara yang disentuh dalam JLT. Saya dapat kesedaran itu semasa join JLT pertama di Kundasang pada Disember 2017. Walaupun belum capai apa-apa dalam masa 3 bulan sebelum Financial Year 2017 tutup, saya sudah tetapkan dalam mindset kena datang ARN 2018. Jadi saya sangat-sangat bersyukur sebab berkesempatan join ARN kali ini.

Di meja saya semua dealer adalah dealer yang lebih senior dan semuanya ada menerima award pada malam tu. Apabila melihat mereka dan semua achievers yang lain naik pentas, sudah terbayang dimata suatu hari nanti saya pun akan naik ke pentas.

Sungguh berbeza apabila mengalami sendiri suasana malam anugerah. Sangat berbeza berbanding melihat post gambar-gambar rakan dealer yang lain di FB.

Part masa mentor En. Mohd Zulkifli Shafie dan Pn Najdah Mohammed Hussain menerima anugerah Champion of champions benar-benar buat saya terharu. Masa tu terbayang next ARN saya duduk satu meja bersama ahli keluarga dan mereka melihat saya naik ke pentas. Masa inilah DREAM chart yang kena buat dalam JLT nampak semakin jelas.

Selain itu, antara moment yang paling berharga malam itu adalah apabila mendengar secara live ucapan Founder Dato’ Wira Louis Ng sendiri dan bersalaman dengan beliau. Sikapnya yang super positif sangat berjangkit.

Inilah pengalaman saya pada malam ARN. Ia jauh lebih mahal dari harga 1gram dan harga tiket flight dari Sabah yang saya keluarkan.

“If you want to go fast walk alone, if you want to walk far walk together”

Jumpa anda semua di ARN 2019.

Thank you!

MacLeslie Charles
Dealer emas Public Gold
PG00112457
+6013 247 3483

Peluang bernetworking ketika Annual Recognition Night (ARN)

Majlis Untuk “Melihat Masa Depan”

Terima kasih En. Zul untuk 2 hari ini.

Memang betul, datang ARN 2018 membolehkan saya nampak future dengan Public Gold. Dengar sendiri ucapan Dato Wira Louis, tengok sendiri video semalam tentang usaha En. Zul dalam bisnes sebelum ini. Memang sangat memberi inspirasi.

Hari ini pula dapat ilmu dan jumpa semua dealer yang sangat positif (dalam special group coaching).

Terima kasih sekali En. Zul, sangat banyak membantu selama ini. Semoga saya pun akan berjaya seperti En. Zul suatu hari nanti.

Steven Blanda
13 Ogos 2018
Marudi, Sarawak
Dealer Emas Public Gold yang aktif
019 483 6692

Malam Yang Ditunggu-tunggu oleh Dealer

Alhamdulillah lega rasanya bila selesai Award Recognition Night (ARN) 2018 untuk tahun kewangan 2017 Public Gold. Ia adalalah malam yang istimewa bagi semua Dealer Public Gold seluruh Malaysia, Singapore, Brunei dan Indonesia.

Public Gold Award Recognition Night adalah malam yang ditunggu-tunggu sepanjang tahun kerana malam itu all achievers akan menerima anugerah atas usaha dan pencapaian mereka dalam biznes. Champion pada anugerah malam tersebut adalah my mentor Mohd Zulkifli Shafie dan puan Najdah Mohammed Hussain. Tahniah my mentor..!!!

Alhamdulillah kami dapat berguru dengan beliau. Jika ada orang tanya bagaimana kami boleh menang award #pggaladinner2018 dalam masa kurang dari setahun dalam bisnez Public Gold, ini lah antara pendorong kejayaan kami. Alhamdulillah terima kasih ya Allah atas nikmat yang diberi dan temukan kami dengan mentor. Berguru dengan orang yang dah proven sukses dalam bidang itu dan fotostat saja segala ilmu yang diberi. Dalam biznes Public Gold tiada apa2 rahsia, juz follow the sistem dan dengar cakap mentor. Success is predictable.

Inshaa Allah tahun hadapan Fiza dan suami akan bekerja keras pula untuk Club 360 dan Founder Master Dealer. Moga impian jadi kenyataan..☺

#ARN2018 dah jadi kenangan dan semoga ia menjadi pemangkin semangat kepada semua untuk teruskan kejayaan di masa-masa akan datang.

Inshaa Allah kita berjumpa nanti dipuncak kejayaan yang lebih tinggi. Amin ya Rabb..

Norhafizah Abdullah & Abd Halim
PG00106629
013 3447139

>