Contact

 

hubungi sayaSaya boleh dihubungi melalui:

  • TELEFON019-336 8009 (wassap, sms, call). Saya prefer wassap / call untuk perbincangan. Kalau saya tak pick-up call (mungkin saya tengah drive atau dalam majlis), tinggalkan sms tentang apa persoalan yang boleh saya bantu supaya senang saya call balik.
  • FACEBOOK MESSAGE. Add saya www.facebook.com/mohdzulkifli.shafie . Quota untuk Facebook Friends saya hampir penuh had 5,000. Kalau tak dapat “Add Friend”, sila klik “Follow” ya.
  • EMAILibnushafie@gmail.com. Sekiranya persoalan panjang, tinggalkan no. telefon tuan/ puan sekali sebab saya mungkin tak sempat menaip untuk jawab kesemua soalan panjang. Saya akan call (jika perlu) untuk menjimatkan masa.
  • BLOG COMMENTS. Setiap komen di blog, saya pasti reply (kecuali spam). Cuma bila blog saya dihujani dengan terlalu banyak soalan, mungkin agak lewat saya reply.

Walauapapun, saya akan reply secepat mungkin, insyaAllah. Kalau anda tak terima reply dari saya dalam masa 2 hari (kecuali blog comments), biasanya saya terlupa! Sila ingatkan saya sebab kekadang saya terlepas pandang wassap, sms, email yang saya terima. Bukan tak sudi reply. :)