Contact

 

hubungi sayaSaya boleh dihubungi melalui:

  • TELEFON019-336 8009 (wassap, sms, call). Saya prefer wassap / call untuk perbincangan. Kalau saya tak pick-up call (mungkin saya tengah drive atau dalam majlis), tinggalkan sms tentang apa persoalan yang boleh saya bantu supaya senang saya call balik.
  • FACEBOOK MESSAGE. Add saya www.facebook.com/mohdzulkifli.shafie . Quota untuk Facebook Friends saya hampir penuh had 5,000. Kalau tak dapat “Add Friend”, sila klik “Follow” ya.
  • EMAILibnushafie@gmail.com. Sekiranya persoalan panjang, tinggalkan no. telefon tuan/ puan sekali sebab saya mungkin tak sempat menaip untuk jawab kesemua soalan panjang. Saya akan call (jika perlu) untuk menjimatkan masa.
  • BLOG COMMENTS. Setiap komen di blog, saya pasti reply (kecuali spam). Cuma bila blog saya dihujani dengan terlalu banyak soalan, mungkin agak lewat saya reply.

Walauapapun, saya akan reply secepat mungkin, insyaAllah. Kalau anda tak terima reply dari saya dalam masa 2 hari (kecuali blog comments), biasanya saya terlupa! Sila ingatkan saya sebab kekadang saya terlepas pandang wassap, sms, email yang saya terima. Bukan tak sudi reply. :)

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Minhat April 18, 2017 at 10:06 pm

Emak saya nak buat wasiat tentang Tanah 1/16 acre yang ada di Johor Batu Pahat Peserai. Emak saya yang sudah berumur 87 tahun susah nak berjalan, di sini boleh tak emak saya tidak perlu pergi ke Johor untuk membuat wasiat melalui talipon atau apa apa cara.
Emak saya berada di singapura dan ada Tanah 1/16 acre di Batu Pahat.
Di sini saya sebagai anak nya ingin bertanya berapa kah bayaran membuat wasiat itu.
Saya nak tahu bayaran nya dahulu sebelum di suatu masa akan hubungi lagi bagi emak saya.
Sekian Terima Kaseh.

Reply

2 Mohd Zulkifli Shafie April 19, 2017 at 3:08 pm

Tentang wasiat, kena contact ejen atau syarikat yang menyediakan servis wasiat.

Saya cuma dealer emas Public Gold sahaja.

Reply

Leave a Comment