PG Golden Tour

Bagi membuka peluang kepada SEMUA masyarakat umum untuk kenali emas dan Public Gold dengan lebih dekat, Public Gold menganjurkan program yang diadakan sebulan dua kali yang dinamakan PG GOLDEN TOUR.

Melalui program ini, peserta akan dapat banyak PENGALAMAN PERTAMA;

(1) melihat sendiri proses pembuatan jongkong silver (dan emas) secara live di PG Gold Museum.

(2) melihat sendiri bagaimana sistem keselamatan yang ketat terhadap emas-emas disimpan di dalam Safe Deposit Box antara yang terbesar dan eksklusif di Malaysia – di Public Safe.

(3) mendulang emas di PG Gold Museum.

(4) dibawa berjalan-jalan dengan kereta bernilai lebih RM1 juta iaitu Rolls Royce dan Porche.

(5) melawat HQ Public Gold dan berjumpa sendiri dengan staff HQ dan Founder Public Gold Dato Wira Louis Ng, dan memahami falsafah, nilai dan wawasan Public Gold.

Bagi dealer Public Gold, program ini akan mengukuhkan keyakinan terhadap Public Gold seterusnya dapat berkongsi peluang yang ditawarkan oleh Public Gold kepada masyarakat dengan penuh yakin. Lihat sendiri barulah yakin! InsyaAllah.

Untuk daftar, contact mana-mana cawangan Public Gold terdekat.

Yuran program ini hanya 2 gram seorang (dewasa), termasuk makan minum, penginapan di hotel 4 bintang, dan pengangkutan sepanjang program di Penang.

Program ini berjalan dua kali sebulan sepanjang tahun. Ia boleh dijadikan salah satu program CUTI-CUTI bersama keluarga.

Comments on this entry are closed.