Saya Dalam Media

Interview Oleh Media Arus Perdana

Interview oleh Astro Awani, Emas Penyelamat Bencana Kewangan (2016)

Interview Penulis Buku Zero Hutang PBAKL 2015

Interview oleh TV1 dalam Slot “Tanya Pakar” rancangan Suara Kita Hak Kita dalam isu pembelian kereta. Bermula minit 32:00

Talk saya tentang Hidup Bebas Hutang dalam Simposium Pengurusan Ringgit (SUPER) 2015SUPER (Simposium Pengurusan Ringgit) merupakan acara kelolaan bersama Biro Profesional Muda (BPM), Agensi Kaunseling dan Pengurusan Kredit (AKPK) & Permodalan Nasional Berhad (PNB) dan merupakan program pencetus inspirasi yang menyediakan platform kepada peserta (generasi muda) untuk melibatkan diri dalam sesi dialog bersama penceramah-penceramah & tokoh kewangan tersohor seluruh Malaysia untuk mempelajariasas teknik menguruskan kewangan dengan lebih super!

Utusan Malaysia, 5 November 2022 (Sabtu) : "Nak labur atau simpan?"

Utusan Malaysia, 26 November 2022 (Sabtu): "Kereta baharu atau terpakai?

 

Harian Metro Pengalaman Bebas Hutang 02Diinterview oleh Harian Metro tips hidup bebas dari bebanan hutang.

Sinar Harian 20160823 Mohd Zulkifli Shafie interviewDiinterview oleh Sinar Harian tentang cara hadapi kos sara hidup di kota yang tinggi.

Kosmo 20151125 Mohd Zulkifli Shafie interviewInterview oleh Kosmo tentang buku sulong saya bertajuk “Zero Hutang”

zulkifli dealer emas public gold harian metroInterview oleh Harian Metro emas pelaburan Public Gold.

interview harian metro public gold zulkifli wazirInterview oleh Harian Metro tentang kerjaya sebagai dealer emas Public Gold.

Sinar Harian kesilapan pelabur emasSebahagian tips yang saya berikan tentang pelaburan emas diangkat oleh Sinar Harian untuk panduan kepada masyarakat.

>