Contact

Saya boleh dihubungi melalui:

WHATSAP : 019-533 6100 atau klik www.wasap.my/60105336100 untuk wassap PA saya (Cik Nadrah). Khusus untuk penyimpan emas Public Gold berdaftar direct di bawah dealership saya (atau baru nak berdaftar), kalau ada apa-apa hiccup atau persoalan tentang urusan jual beli emas Public Gold, boleh terus contact PA saya untuk bantuan segera.

TELEFON : 019-336 8009 atau klik www.wasap.my/60193368009 untuk wassap. Saya prefer wassap / call untuk perbincangan. Kalau saya tak pick-up call (mungkin saya tengah drive atau dalam majlis), tinggalkan mesej tentang apa persoalan yang boleh saya bantu supaya senang saya call balik.

FACEBOOK MESSAGE : Add saya www.facebook.com/mohdzulkifli.shafie atau www.facebook.com/NajdahMH (isteri saya Pn Najdah). Quota untuk Facebook Friends saya hampir penuh had 5,000. Kalau tak dapat “Add Friend”, sila klik “Follow” ya.

EMAIL – ibnushafie@gmail.com . Sekiranya persoalan panjang, tinggalkan no. telefon tuan/ puan sekali sebab saya mungkin tak sempat menaip untuk jawab kesemua soalan panjang. Saya akan call (jika perlu) untuk menjimatkan masa.

BLOG COMMENTS. Setiap komen di blog, saya pasti reply (kecuali spam). Cuma bila blog saya dihujani dengan terlalu banyak soalan, mungkin agak lewat saya reply.

Walau apapun, saya akan reply secepat mungkin, insyaAllah. Kalau anda tak terima reply dari saya dalam masa 2 hari (kecuali blog comments), biasanya saya terlupa! Sila ingatkan saya sebab kekadang saya terlepas pandang wassap, sms, email yang saya terima. Bukan tak sudi reply. 🙂

>