Testimoni Jutawan Emas Leadership Training (JLT)

JLT : ASAS MEMBINA FUNDAMENTAL BUSINESS PUBLIC GOLD

JLT adalah training penting untuk kita membina fundamental business dengan kuat. Setiap kita berada di tahap yang berbeza. MENTOR-MENTOR sahaja yang pernah lalui semua tahap-tahap busines ini. Jadi mentor-mentor memang mudah untuk lihat blind spot kita.

Di JLT, akan ada satu sesi dimana kita akan meletak target kita. Walaupun kita rasa macam mustahil, tapi tolong ambil serius berkaitan sesi ini. Allah maha powerful dalam memberi rezeki buat hamba-hambanya yang berusaha.

Waktu di JLT dulu, SJ dan wife (Syamimi Nur Aqila) letak target bulan tersebut untuk capai sales RM167,0000. Walaupun pada awalnya saya kata “macam mana kita nak capai target nie yaa sayang?” Wife SJ pun senyum jee…

Apa yang jadi pada hujung bulan tu?

Alhamdulillah sales kami hit the best of all time iaitu RM114,000!!! Memang banyak yang kami EXECUTE GERAK KERJA SELEPAS JLT!!

Antara tips yang Tuan Mohd Zulkifli Shafie kongsikan lagi di JLT, jangan kita letak target yang mudah. Nanti kita buat kerja pun lebih-lebih kurang sahaja. Letak target yang mencabar diri kita…

Selain dari itu, SJ tak pernah hit 30 new customer dalam satu bulan. Tapi itulah target kami berdua pada bulan Julai 2018 yang lepas. Alhamdulillah, kami berjaya hit #Misi30CelikEmas. Syukur sangat. Banyak lagi tip-tip yang mentor ajar di JLT bagaimana kita nak letak target.

Antara target kami berdua lagi untuk financial year 2018/2019 ini adalah; capai Founder Master Dealer dan juga 1 star 🌟 Founder Master Dealer. Kalau kami tak hadir JLT, kami berdua tak tahu nak capai macam mana semua ini.

Dengan hadir JLT, SUCCESS IS PREDICTABLE !!!

Syarif Jamil
Dealer Aktif Public Gold
www.syarifjamil.com
+60136460265

>