Testimoni Penyimpan Emas

Di sini saya kumpulkan koleksi testimoni oleh penyimpan-penyimpan emas sebagai motivasi untuk semua. Testimoni ini secara sukarela tanpa saya minta.

testimoni penyimpan emas - kes bedah lututPaksa diri simpan emas dan emas sebagai simpanan kecemasan

testimoni penyimpan emas - beli motorEmas merawat masalah kebocoran wang. Dapat beli barang yang diperlukan dan ‘paksa’ diri tebus balik emas tersebut. Barang dapat, emas pun masih kekal. Alhamdulillah.

testimoni penyimpan emas public gold hairudinKalau ikut teori, simpan 1 gram 1 bulan, lepas 12 bulan ada 12 gram. Tapi realitinya, penyimpan emas memiliki lebih daripada 12 gram. Pertama, simpanan emas bertahan daripada ‘bocor’. Kedua, penyimpan emas selalunya ‘KETAGIH’ kumpul emas yang membuatkan mereka lebih kaya. Naluri manusia pada emas ialah untuk dikumpul dan disimpan, sedangkan naluri pada duit ialah untuk dibelanjakan.

testimoni simpan emas elak sikap boros 01Testimoni dari seorang penyimpan emas bernama Pn. Najihah. Simpan emas dapat merawat masalah boros berbelanja. Alhamdulillah.

FB Screen Shot testimoni penyimpan emas

FB Screen Shot testimoni penyimpan emas 2FB Screen Shot testimoni penyimpan emas 3FB Screen Shot testimoni penyimpan emas 4FB Screen Shot testimoni penyimpan emas 5FB Screen Shot testimoni penyimpan emas 6Di Facebook saya, ada lebih 50 penyimpan emas berkongsi pandangan jujur mereka bagaimana emas boleh menjadikan kedudukan kewangan mereka menjadi lebih baik. Untuk membaca testimoni asal, KLIK DI SINI.

>