Ulang Tahun Kelahiran Ke-6 Aisyah

by on March 21, 2010

Esok (22 Mac) birthday Aisyah ke-6. Kami sambut tadi sebab malam esok saya ada program. Hari ni (Ahad) program penuh dari pagi sampai 8.oo malam.

Kegembiraan anak-anak adalah kegembiraan kami. Bahagianya dapat ruang waktu bersama anak-anak.

Fathi memilih menu hari jadi cecenya (kakaknya).

Bila tanya Aisyah nak makan apa untuk birthday? Katanya nak makan cheese cake.

Jadi, kami celebrate di Secret Recipe Bandar Sri Damansara.

Kebetulan Nana, bekas pekerja McDonald’s Damansara Damai bekerja di situ. Masa Aisyah umur belum setahun, dia yang selalu geram tengok Aisyah setiap kali kami bawa ke McDonald’s.

{ 5 comments… read them below or add one }

1 zaza@mamaHanin March 25, 2010 at 12:23 am

salam.. alahai anakanda aisyahh… dah besarr pun.. tak sangka besday dekat2 ngan auntie dia nih.. hehehe.. beza 2 ari jer..

Reply

2 zaza@mamaHanin March 25, 2010 at 12:25 am

semoga (didoakan) anakanda aisyah terus menjadi anakanda yang solehah kpd ayahanda dan bonda aisyah dan menajdi contoh yang baik kpd adik2 juga sahabat2 sebaya aisyah..

Reply

3 Mohd Zulkifli March 25, 2010 at 1:30 am

oh, beza dua hari jer..

t.kasih krn mendoakan Aisyah.. moga Allah merahmati mamahanin sekeluarga.. amin..

Reply

4 ibnu marzuki al firdaus March 27, 2010 at 4:36 pm

http://mohdzulkifli.blogspot.com/2008/12/teratak-hijjaz-putrajaya.html

as’kum sedara… TH ni on lagi kah di ADCR?

web dia off lah!

March 28, 2010 12:33 AM

Reply

5 Mohd Zulkifli March 29, 2010 at 6:31 am

W’salam.

Ibnu Marzuki Al Firdaus,

Saya tak sure, try call pengurus dia En. Mazlan 03-61408281. Tahun 2008 kali terakhir saya ke sana.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: