MohdZulkifli.Com

Motivasi Kewangan & Simpanan Emas

Beli Rumah Secara Bulk Purchase, Untung Berganda

October 26, 2021

Bulk Purchase

Kebelakangan ini, ramai yang menghubungi saya, menyatakan minat untuk menjadi client Far Capital di bawah Gold Property Pairing Project ini.

Ia satu langkah yang lebih mendekatkan tuan puan kepada Financial Freedom, insyaallah. 

Kita berada dalam circle yang betul sebagai dealer (dan customer) Public Gold di bawah G100 Network. Dan kita juga perlu berada dalam circle yang betul sekiranya mahu memanfaatkan pelbagai kelebihan dalam pelaburan hartanah.

More...

Kesilapan Biasa Seorang Newbi

Semasa kelas online Gold-Property Pairing Project bulanan (yang diadakan khusus untuk bakal Master Dealer di bawah G100), ramai rakan G100 yang berkongsi pengalaman membeli hartanah dengan harga "walk in" di galeri jualan hartanah.

Ini termasuklah kesilapan yang saya sendiri pernah lakukan hampir 10 tahun lalu. 

Tanpa ilmu dan sumber yang betul, amatlah sukar untuk mengenalpasti hartanah pelaburan dengan Gred A dan B, apalagi dengan kekangan kesibukan hidup yang menghadkan kita untuk membuat analisa yang berkualiti ke atas sesuatu hartanah yang bakal dibeli.

Saya Sebagai Pemudah Cara Untuk Anda

Saya dengan bantuan team DIRISupercluster (team ejen FAR Capital terbesar yang diasaskan oleh Dr Irfan Rahman Invest) akan menyediakan content yang diharap akan membantu tuan puan dalam pelaburan hartanah, dan tidak akan melakukan kesilapan dalam membeli hartanah pelaburan, yang kesannya amat tragik.

Gambar "piramid pembeli hartanah" yang Dr Irfan kongsikan ini menarik minat ramai dari rakan yang bertanya.

Piramid Hartanah

Jadi, saya kongsikan di sini, untuk memahami, mengapa pelbagai kelebihan diperoleh dalam pelaburan hartanah di dalam ecosystem yang disediakan oleh FAR Capital, iaitu firma terbesar khusus untuk membantu pelabur hartanah di Malaysia.

Anda tentu tersenyum puas bila mengetahui, unit yang sama anda beli adalah beratus ribu lebih murah dari yang dibeli oleh orang lain!

Ini memberi kelebihan dari segi sewaan, dan capital gain kerana anda sudah buat untung semasa membeli, dan seterusnya untung sekali lagi ketika menjual hartanah itu nanti, insyaAllah.

Saya Diberi Amanah oleh En Mohd Zulkifli

Saya adalah Master Dealer di bawah bimbingan En Zulkifli (Pengasas G100 Network) dan juga murid bagi Tuan Faizul Ridzuan (Pengasas FAR Capital).

Saya diamanahkan oleh En Zulkifli untuk membantu penyimpan dan dealer emas di bawah G100 Network yang mahu mengembangkan kekayaan mereka di dalam hartanah dengan cara yang betul, selamat dan menguntungkan (insyaAllah).

Anda boleh hubungi saya di nombor 016-9616724 (Sabri Yaacob) untuk info lanjut. 

Tentang Penulis

Sabri Yaacob

Seorang Chemical Engineer yang bekerja di syarikat oil & gas di Kemaman. Master Dealer di bawah G100 Network (network dealer Public Gold terbesar diasaskan oleh En Mohd Zulkifli) dan hustler FAR Capital (syarikat pelaburan hartanah terbesar) yang diasaskan oleh Tuan Faizul Ridzuan.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>