eBook Terbaik Pelaburan Silver

by on November 1, 2011

Sekadar makluman untuk semua sahabat yang berminat untuk melabur dalam Silver, ebook Pelaburan Silver tulisan Ikram Adi akan dinaikkan mulai jam 12.01 malam ni. Bagi sahabat yang berhajat untuk kuasai ilmu pelaburan silver yang keuntungannya 2, 3 kali lebih tinggi daripada emas, dapatkan ebook tu  hari ni juga. Harga hari ni masih lagi RM80, tapi mulai esok, harga dinaikkan ke RM100.
(Untuk dapatkan ebook tu, KLIK DI SINI)
5 Keuntungan eBook Ini
Walaupun harga RM100 tu masih murah berbanding dengan ilmunya, lebih baik rebut peluang beli hari ni. Saya jamin sahabat semua tak rugi beli ebook ni sebab:
Keuntungan #1: Ini satu-satunya panduan pelaburan silver yang di dedahkan Malaysia. Kalau panduan pelaburan emas tu memang senang dapat, tapi pelaburan silver memang tak ada di Malaysia selain daripada ebook ni.
Keuntungan #2: Ilmunya sangat praktikal, bukan sekadar teori. Ikram Adi kongsikan sekali kajian kes bagaimana beliau gandakan keuntungan 75% setahun dengan silver. Saya pun dah praktikkan ilmunya.


Keuntungan #3: Anda berpeluang mendapakan consultation percuma daripada beliau. Kalau ada yang tak faham, boleh terus contact beliau. Kalau beli buku biasa, kita memang tak ada peluang langsung untuk contact penulis buku.

Keuntungan #4: Sebagai pembeli, anda akan secara automatik layak sertai facebook group VIP Pelaburan Silver. Bagi saya, ini antara peluang termahal sebab kita berpeluang mendapatkan informasi terkini tentang pelaburan silver dan berdiskusi apa sahaja tentang pelaburan silver.
Keuntungan #5: Ada money-back guarantee selama 30 hari. Ini bermaksud, penulis jamin yang ebook ini sangat berkualiti dan berbaloi di beli. Kalau beli, lepas tu rasa tak berbaloi, mintak balik refund duit.
(Untuk dapatkan ebook tu, KLIK DI SINI)
Elakkan Kesilapan Besar Pelaburan
Pendek kata, anda tak akan rugi walaupun 1 sen dengan mendapatkan ebook ini. Saya berani promote sebab saya sendiri pun beli ebook ini dan baru saya tahu kesilapan yang pernah saya buat dalam pelaburan silver, iaitu saya borong silver bernilai hampir RM10,000 ketika harga silver tengah memuncak! Sedangkan kalau saya tahu bila timing terbaik untuk membeli sebagaimana yang diajar dalam ebook ni, kesilapan tu pasti boleh dielakkan. InsyaAllah.
Wallahu a’lam.
Zulkifli
Damansara Damai
1 November 2011
5 Dzulhijjah 1432
Dapatkan ebook Pelaburan Silver dengan KLIK DI SINI
Artikel berkaitan:

{ 10 comments… read them below or add one }

1 aubout vita October 5, 2012 at 5:58 am

Xavi Gerad Jude Am. Seorang wakil aiicco insurans plc. Kami menawarkan pinjaman pada kadar pembayaran balik 3%. Jika anda berminat hubungi kami di alamat ini (CEO) E-mel: xavigeradloanfirm@yahoo.com
Notis 20 tahun ke atas hanya membenarkan di Aiicco insurans plc.
Pelaburan Pinjaman Peribadi.
Pelaburan Pinjaman Perniagaan.
Pinjaman penyatuan.
Pembinaan Pinjaman.
Pilih dari satu atau tahun untuk membayar.
Pilih antara bayaran bulanan dan tahunan di bawah Rancangan.
Terma pinjaman yang fleksibel.
Apa-apa pada pinjaman sehingga tahun 5000 untuk 8000.000.00 Euro.
Syarikat kami adalah Dipercayai, transaksi Cekap pantas dan dinamik. Hubungi kami hari ini .. Jawapan hendaklah dihantar kepada Hubungi Nama: SR GERAD Jude Pelaburan plc. Email: xavigeradloanfirm@yahoo.com

Reply

2 cat lover October 18, 2012 at 9:05 am

adakah teknik dalam ebook ni berbaloi untuk pelabur jangka panjang. kalau banyak perkara yang memeningkan kepala, malas pulak nak baca. kalau simple dan sesuai untuk simpanan biasa (bukan agent) baru nak beli..

Reply

3 Mohd Zulkifli Shafie October 18, 2012 at 9:13 am

eBook ni sebenarnya untuk penyimpan biasa coz dia tak sentuh langsung tentang ejen. Saya rasa ebook ni berbaloi untuk orang yang serius melabur dalam silver. Paling penting, belajar timing membeli silver. Kalau tak nak pening kepala, tak perlu beli.

Saya personally memang rasa berbaloi sebab first time saya beli silver salah timing. Saya beli masa harga silver paling tinggi dalam sejarah dunia. Saya tak tahu tentang indicator silver sebelum beli. Kalau saya baca ebook ni, baru saya tahu bila harga patut beli.

Wallahu a’lam.

Reply

4 Mohd Zulkifli Shafie October 18, 2012 at 9:15 am

Satu lagi, ebook tu ada money back guarantee dlm masa 30 hari. Kalau lepas beli puan rasa tak berbalai ataupunn complicated, jangan risau. Ikram Addi sanggup refund duit puan tu.

Reply

5 cat lover October 19, 2012 at 12:23 am

Ok terima kasih atas penjelasan tapi ada tak Ikram Adi buat Seminar, saya cuba google untuk register seminar tapi tak dapat pulak.

Reply

6 Mohd Zulkifli Shafie October 19, 2012 at 1:31 am

Biasanya Ikram Adi jadi seorang daripada speaker di seminar Pelabur Underground. Puan boleh cek di http://www.pelaburundergound.com.

Reply

7 Anonymous October 19, 2012 at 12:37 am

Sekarang ni sesuai ke beli silver? Harga paling tinggi atau rendah sekarang ni

Reply

8 Mohd Zulkifli Shafie October 19, 2012 at 1:43 am

Bagi saya sekarang timing sesuai. Tapi beli silver ni kena pakai duit yang at least 2, 3 tahun tak pakai i.e. long term.

Reply

9 Anonymous October 19, 2012 at 6:27 am

Elok beli silver atau dirham

Reply

10 Mohd Zulkifli Shafie October 21, 2012 at 9:05 am

Kalau modal besar, beli silver bar (spread lebih rendah). Kalau modal kecil, beli dirham.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: