MohdZulkifli.Com

Motivasi Kewangan & Simpanan Emas

Anda Dapat Apa Yang Orang Lain Tak Dapat

February 27, 2022

Kejayaan Adalah Satu Process

"Anda akan dapat apa yang orang lain tak dapat".

Ini antara sedutan ucapan Tuan Mohd Zulkifli semasa program PG G100 Leadership Training (atau dipanggil PLT) kepada lebih 500 dealer aktif dalam G100 Network.

PLT adalah salah satu core program khas untuk dealer-dealer atau customer-customer dalam G100 Network demi mencapai financial freedom.

Kejayaan Adalah Satu Process Bukan Nasib

" Bisnes Public Gold adalah bisnes yang paling mudah, kalau anda fokus untuk mencapai financial freedom "- Mohd Zulkifli Shafie
" Ada banyak bisnes yang boleh buat duit banyak, tapi bisnes yang paling mudah untuk financial freedom adalah bisnes Public Gold " - Mohd Zulkifli Shafie

Kerja seorang dealer Public Gold ialah mengajak orang menyimpan, bukan menghabiskan duit.

Ini satu kerja yang baik. Iaitu kita menjadikan orang lain lebih kaya. Yang penting ialah kita perlu sabar sahaja.

PLT, Antara Kursus Bisnes Paling Murah

Mungkin ada antara pembaca artikel ini yang rasa ingin tahu lebih lanjut tentang PLT.

Ini satu pengakuan jujur dari saya, yang telah ikuti lebih 10 PLT sejak dari tahun 2016 sampailah sekarang. PLT adalah kursus atau kelas bisnes bagi seorang newbi yang paling murah saya jumpa sebelum ini.

Saya berkawan dengan ramai pemilik bisnes, mereka majority keluarkan kos untuk dapatkan bimbingan bisnes seperti PLT ini biasanya minimum RM1k satu sesi.

Jika anda nak tahu lebih lanjut tentang PLT. Boleh klik butang di bawah.

Tentang Penulis

Mohamad Hafiz Shafie

Berkelayakan sebagai seorang engineer. Berpengalaman bekerja selama 6 tahun di Sime Darby Plantation. Seorang penyimpan emas sejak belajar di universiti. Aktif berkongsi ilmu dengan pengalaman tentang simpanan emas sejak 2016, dan telah membimbing lebih 800 penyimpan emas secara peribadi. Menjadi dealer Public Gold sepenuh masa sejak 2020.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>