MohdZulkifli.Com

Motivasi Kewangan & Simpanan Emas

Saya Ke Switzerland dan Germany, 12 – 19 Mac 2015

March 11, 2015

Sekadar makluman kepada rakan-rakan yang ingin berurusniaga emas, saya dan isteri akan mengikuti Trip Public Gold ke Switzerland dan Germany pada 12 – 19 Mac 2015. Jadi dalam tempoh tu, saya hanya boleh dihubungi dengan 2 cara untuk sebarang urusan consultation dan pembelian emas;

 • Whatsapp – 019-336 8009
 • Email – ibnushafie@gmail.com

Kalau nak LOCK HARGA SENDIRI, boleh ikuti langkah yang saya terangkan dalam artikel “Cara Mudah Beli Emas Public Gold“. Kalau anda sebelum ni pernah beli emas dengan Public Gold dan dah ada PG Code sendiri, ikuti langkah dalam artikel “Cara Login Website Public Gold“. Dan kalau nak buat pembelian kedah GAP (Gold Accumulation Program), ikut sahaja langkah dalam artikel “Mudahnya Simpan Emas dengan GAP Public Gold“, dan TAK PERLU REGISTER di website.

Kalau anda berurusan terus dengan Public Gold, berikan no. ID saya PG002369, Mohd Zulkifli b. Shafie sebagai introducing dealer. Nanti balik daripada trip, saya boleh bantu untuk apa-apa urusan follow-up dengan Public Gold dan bimbingan seterusnya, insyaAllah.

Dealer Aktif Bimbingan Saya

Kalau anda perlukan consultation dan mahu bercakap melalui telefon, boleh juga contact dealer-dealer di bawah bimbingan saya yang aktif dan boleh dipercayai, insyaAllah. Mereka juga boleh bantu untuk consultation, pembelian dan sebagainya:

public gold melancong switzeland 2015Senarai rakan-rakan dealer Public Gold yang layak untuk Trip ke Switzerland dan Germany.

[Kredit foto : livelib.ru]

Tentang Penulis

Mohd Zulkifli Shafie

Penulis buku bestseller; Wang Emas, dan Misi Bebas Hutang.

Menulis tentang kewangan sejak 2008. Berpengalaman membimbing lebih 7,000 penyimpan emas secara peribadi di Malaysia, Indonesia, Singapore dan Brunei sejak 2010.

Merupakan pengasas G100 Network; network terbesar dealer Public Gold (syarikat pengeluar emas terbesar di Malaysia), yang memberikan servis kepada lebih 500,000 penyimpan emas di seluruh Asia Tenggara.

 • Terima kasih atas kepercayaan tuan Mohd Zulkiflie dan Puan Nadjah. Tahniah utk dapat trip PG..Nanti boleh kongsikan keindaahn alam ciptaan Nya..Selamat Pergi selamat pulang TUan2 Otai

 • Salam alaik, en.zul…trm kasih di atas perkongsian yg di kongsi bersama dan terus mendapat barakah dari-Nya. Saya seorang guru. Alhamdulillah, sekarang mempunyai simpanan dlm TH 10k keatas. Tapi sekarang ni masih lg menyewa dan x mampu utk beli rumah sbb x lepas bank atas alasan komitmen tinggi. Hajat di hati ingin melabur,tapi x tahu cara…x ingin pinjam bank,tapi rasa perlu..x beli rumah lani,nnt makin naik…cm harapan saya en.zul dapat bg cadangan utk saya tambahkan side income atau rolling saya punya simpanan utk pelaburan/bisnes…harap bimbingan dari en.zul

 • assalamualaikum Encik… terima kasih di atas kepercayaan yg diberikan. moga tiba masanya nama dan gambar saya berada dlm list ke luar negara dgn PG. insha Allah.

  selamat bercuti kpd Encik dan Kak Najdah.

 • Selamat bercuti tuan Zul dan ukhtie Najdah ..semoga mendapat inspirasi yang lebih hebat untuk dikongsikan dengan kami penggemar blog tuan .. Jazakumullahu khairan,,barakallahu fikum..

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >