Rahsia Dapatkan Kontrak Bisnes Kerajaan

by on November 24, 2012

Post image for Rahsia Dapatkan Kontrak Bisnes Kerajaan

Selama ni memang tak pernah ambik tahu pasal urusniaga dengan kerajaan sebab ianya terlalu sinonim dengan rasuah. Yang saya dengar, hanya kroni jer boleh dapat kontrak dengan kerajaan. Yang lain tu sekadar dapat sub-kontrak jer. So, malas nak explore bisnes dengan kerajaan, tapi rupa-rupanya banyak peluang untuk supply produk dan servis kepada kerajaan. Tak perlu projek besar-besar, kontrak supply yang kecik-kecik pun dah ok untuk orang kebanyakkan sebab pembelian daripada kerajaan sentiasa ada.

Sebelum subuh tadi, saya sempat go through secara ringkas eBook Rahsia Bisnes Kerajaan yang ditulis oleh Tuan Haryzat Zulzahary. Saya beli dua hari lepas, dan semalam dah sampai. Saya nampak, ia satu panduan yang sangat bagus untuk mereka yang nak kembangkan bisnes sedia ada, atau yang baru nak explore peluang bisnes. Satu panduan step-by-step, dan perkongsian yang sangat jujur daripada pengalaman sebenar beliau mendapat income lebih RM500,000 dalam masa 18 bulan. Satu pencapaian yang sangat bagus bagi anak muda yang baru berumur 28 tahun.

Jaminan Pulangan Wang 100%

Saya berani recommend kepada sahabat pembaca sebab saya memang trust bila tahu penulisnya ialah “Haryzat Zulzahary” sebab saya pernah baca buku beliau bertajuk “Rahsia Web Copy”, iaitu buku keluaran syarikat Azizi Ali (TrueWealth). Setahu saya, bukan mudah nak terbitkan buku melalui TrueWealth sebab ia akan pastikan penulisan betul-betul berkualiti. Dan lagi satu, tak rugi dapatkan ebook ni sebab ia ada Money Back Guarantee. Maksudnya, penulis sendiri bagi jaminan ianya satu panduan yang bagus dan tulen. Kalau dah beli, dan anda rasa tak bebaloi dengan kandungannya, just pulangkan balik untuk dapatkan refund 100% tanpa soal. Itu jaminan penulis.

Lepas go through secara ringkas tadi, saya dah dapat beberapa tips penting yang boleh digunakan untuk kembangkan bisnes kami yang sedia ada. Saya recommend sahabat pembaca yang nak explore peluang bisnes untuk go though lebih lanjut tentang ebook Rahsia Bisnes Kerajaan ni. Ia mungkin bermanfaat untuk anda.

buku rahsia webcopyBuku tulisan Tuan Haryzat yang pernah saya baca.

Peniaga Sedia Ada Tak Selesa

Saya terpaksa buat review ringkas dan bagi makluman awal sebab saya takut jualannya ditutup ataupun dinaikkan harga sebab panduan macam ni pastinya menimbulkan ketidakselesaan dikalangan mereka yang memang buat bisnes dengan kerajaan. Ada seorang kawan saya pesan, “kalau semua orang cerdik, maka semua orang adalah bodoh” sebab orang yang nak lebih maju mestilah lebih cerdik daripada ramai orang yang cerdik.

Sahabat yang nak dapatkan maklumat lanjut tentang eBook Rahsia Bisnes Kerajaan, sila KLIK DI SINI. Moga bermanfaat, insyaAllah.

Wallahu a’lam.

Zulkifli
Damansara Damai
24 November 2012
10 Muharram 1434

p.s. Satu daripada 5 amalan yang meningkatkan nilai kekayaan diri ialah dengan membaca. Memang dengan membaca kita dapat explore banyak peluang-peluang yang ramai orang tak tahu.

Artikel berkaitan:

{ 39 comments… read them below or add one }

1 Anonymous January 13, 2013 at 3:31 pm

Salam tuan, kat mana nak dapatkan ebook ni ya? Jualan nya dah ditutup. Jika ada siapa siapa yg mahu jual saya ingin beli 017-8822 499

Reply

2 Mohd Zulkifli Shafie January 14, 2013 at 1:11 am

Wslm tuan,

Jualan ebook ni dah ditutup. Saya jangka, ia akan dibuka balik jualannya lepas kemaskini dilakukan ke atas ebook tu, tapi saya tak pasti bila ia akan dibuka semula.

Wallahu a’lam.

Reply

3 Anonymous February 6, 2013 at 8:36 am

salam,,sesiapa yang ada ebook rahsia bisnes kerajaan ini sekarang,,boleh jual kat saya,,harga saya up dari yang biasa,,,thank you..realy need it..urgent

0169256601

Reply

4 Mohd Zulkifli Shafie February 12, 2013 at 10:14 am

Wslm. Saya dah tanyakan penulis ebook tu Tuan Haryzat. Nanti dia cek samada masih ada extra lagi tak. Kalau ada nanti saya inform tuan, insyaAllah.

Reply

5 Baha February 21, 2013 at 2:47 am

Salam Tuan
Jika jualan ebook tersebut dibuka semula mohon mail saya baha_mus@yahoo.com
Tq
Baha

Reply

6 Mohd Zulkifli Shafie February 21, 2013 at 4:53 am

Wslm En. Baha,

Hari tu saya berbual dengan penulis katanya, kalau dibuka pun mungkin 2 tahun lagi. Tapi katanya tinggal 2 keping CD extra. Kalau dapat nanti saya emailkan pada tuan, insyaAllah.

Reply

7 Baha February 25, 2013 at 11:48 pm

Terima kasih Tuan
Semoga Allah berkati usaha Tuan
Baha
0133747273

Reply

8 Mohd Zulkifli Shafie March 1, 2013 at 11:38 pm

Ok En. Baha. Nanti dah terima CD tu, saya akan contact En. Baba, insyaAllah.

Reply

9 Alin May 30, 2013 at 7:04 am

Assalam…
Di mana saya blh dptkan info lanjut

Azlina
0137247149

Reply

10 Mohd Zulkifli Shafie June 1, 2013 at 2:42 am

Wslm Pn. Azlin,

Mohon maaf, ebook ni dah habis dijual. Saya tak pasti masih ada baki stok ataupun tak daripada penulis. Kalau ada nanti saya bagi tahu puan, insyaAllah.

Reply

11 Anonymous June 5, 2013 at 12:49 am

As Salam…

sedihnyer ebook nie da habis… nk jugak.. =(

Reply

12 Mohd Zulkifli Shafie June 5, 2013 at 10:42 am

Wslm… Memang ramai orang tanya saya pasal ebook ni… Tapi memang dah tutup jualannya. Tuan tinggalkan nama dan no. telefon di sini, in case kalau saya jumpa penulisnya, saya tanya kot-kot masih ada stok berbaki. InsyaAllah.

Reply

13 Anonymous June 6, 2013 at 5:29 am

jika ade lg harap dpt contact.
~faizal 017-2214185~
sharing is caring… thnks a lot.. =)

Reply

14 Mohd Zulkifli Shafie June 6, 2013 at 11:37 am

Ok En. Faizal. InsyaAllah.

Reply

15 nurul helyconia June 15, 2013 at 1:47 pm

Saya pon berminat…jika ada ini email nurulhelyconia@gmail.com,thanks for brilliant info

Reply

16 Mohd Zulkifli Shafie June 16, 2013 at 4:20 am

Ok Pn. Nurul. InsyaAllah.

Reply

17 khairul bariah bt abdul hamid July 1, 2013 at 5:54 am

Saya perlukan satu ebook kerajaan 0172877675(kb)
Whatsapp 0196865631

Reply

18 Mohd Zulkifli Shafie July 1, 2013 at 6:17 am

Ok Pn. Khairul Bariah.

Reply

19 nurul August 21, 2013 at 1:35 pm

en sy pon berminat ini email saya razliana_lyna@yahoo.com
tq in advanced =)

Reply

20 Mohd Zulkifli Shafie August 21, 2013 at 5:42 pm

Ok Puan Nurul.

Reply

21 Aniza September 11, 2013 at 1:21 am

Saya juga berminat untuk dapatkan 1 copy RBK. Boleh bantu? Terima Kasih ya!!

Reply

22 Mohd Zulkifli Shafie September 11, 2013 at 6:52 am

Ok puan. Kalau ada nanti saya bagi tahu. Tinggalkan no. telefon di sini.

Reply

23 amirul September 23, 2013 at 12:53 pm

salam, kt mana ble saya dpt buku serta CD rahsia business kerajaan??? berharap sngt

Reply

24 Mohd Zulkifli Shafie September 23, 2013 at 3:57 pm

Wslm En. Amirul,

Saya kena tanya penulis ebook tu dulu. Kalau ada, saya akan bagi tahu. En. Amirul tinggalkan no. telefon di sini supaya senang saya contact.

Reply

25 amirul September 23, 2013 at 10:47 pm

no saya 0162794749.saya beharap sangat2 dpt buku ini..Terima Kasih En.Zulkifli

Reply

26 Mohd Zulkifli Shafie September 24, 2013 at 3:24 am

Ok En. Amirul, insyaAllah.

Reply

27 Amirul December 1, 2013 at 5:11 pm

Kepada En Zulkifli..terima kasih banyak2 makluman buku bisness kerajaan.Terima Kasih sekali lagi!

Reply

28 Mohd Zulkifli Shafie December 1, 2013 at 5:13 pm

Ok En. Amirul. Alhamdulillah…

Reply

29 hadi October 21, 2013 at 2:07 am

Salam… saya berminat dgn ebook tsebut. Saya nak belajar selok belok dunia perniagaan. Minta bagitahu saya bagaimana nak dapatkan 0192123336

Reply

30 Mohd Zulkifli Shafie October 21, 2013 at 7:24 am

Wslm En. Hadi,

Saya baru jer jumpa penulis ebook ni minggu lepas, katanya buat masa ni beliau tak ada extra CD. Beliau akan update ebook tu dan akan release balik tapi belum pasti bila masanya. Kalau dah ready nanti saya contact En. Hadi, insyaAllah.

Reply

31 Dahrus February 16, 2014 at 8:05 pm

Huhu kalau ebook ni di jual balik blh email sy? Ni email sy, ss2_6pp@yahoo.com

Reply

32 Mohd Zulkifli Shafie February 16, 2014 at 8:39 pm

Saya rasa masih jual lagi untuk versi 2014. En. Dahrus boleh beli di http://bit.ly/bizkerajaanfinale .

Reply

33 zackgambir May 13, 2014 at 11:50 pm

salam sy dr sabah,baru dapat lesen perbendaharaan dan bminat dgn ebook ni..klu ada stok atau copy sila email zackgambir@yahoo.com..1 lg haram ni xda tipu tapi ebook benar..sekian terima kasih..

Reply

34 ikhwan October 4, 2014 at 5:17 am

Jualan ebook Rahsia Bisnes Kerajaan sudah dibuka semula :)

Reply

35 Mohd Zulkifli Shafie October 5, 2014 at 6:37 am

Betul En. Ikhwan. :)

Reply

36 Abdfatah October 5, 2014 at 5:39 am

Dgr kabor jualan ebook bisnes kerajaan bakal berentap kembali utk yang terakhir..dan akan tutup terus dah..

Reply

37 Mohd Zulkifli Shafie October 5, 2014 at 6:43 am

Betul En. Abd Fatah.

Reply

38 Fartein March 15, 2016 at 12:44 pm

Salam. Masih ada lagi ka ebook ni? Mmg betul2 nak sgt. Atau pon siapa yg nak jual balik saya nak beli. 011-36462135

Reply

39 Mohd Zulkifli Shafie March 15, 2016 at 2:19 pm

Wslm Pn. Fartein,

ebook ni sudah tak dijual lagi.

Reply

Leave a Comment

{ 3 trackbacks }

Previous post:

Next post: