Cara Mudah Dapat Kontrak Bisnes Kerajaan 2014

by on December 1, 2013

Post image for Cara Mudah Dapat Kontrak Bisnes Kerajaan 2014

Selama ni saya memang tak pernah ambil tahu pasal urusniaga dengan kerajaan sebab ianya terlalu sinonim dengan rasuah. Yang saya dengar, hanya kroni jer boleh dapat kontrak dengan kerajaan. Yang lain tu sekadar dapat sub-kontrak jer. Jadi saya malas nak explore bisnes dengan kerajaan sebab bagi saya, orang yang ada cable jer berpeluang. Tapi rupa-rupanya banyak peluang untuk supply produk dan servis kepada kerajaan untuk orang kebanyakkan. Tak perlu projek besar-besar. Kontrak supply yang kecik-kecik pun dah ok  sebab pembelian daripada kerajaan sentiasa ada.

Minggu lepas, sahabat saya Tuan Haryzat Zulzahary lancarkan panduan khas eBook Rahsia Bisnes Kerajaan (Versi 2014). Ia panduan step-by-step yang sangat bagus untuk mereka yang nak kembangkan bisnes sedia ada, atau yang baru nak explore peluang bisnes. Bagi saya, ia perkongsian yang sangat jujur daripada pengalaman sebenar beliau mendapat income lebih RM500,000 dalam masa 18 bulan. Satu pencapaian yang sangat bagus bagi anak muda yang masih umur 20-an.

Jualan Akan Ditutup 30 Disember 2013

ebook bisnes kerajaan 2014Bagi sahabat yang nak explore peluang bisnes, ataupun nak kembangkan bisnes sedia ada, saya syorkan anda dapatkan eBook beliau secepat mungkin sebab beliau akan tutup jualan sepenuhnya pada 30 Disember 2013. Ia memang betul-betul akan ditutup sebab pengalaman tahun 2012 dulu, ramai orang tanya saya sepanjang tahun untuk beli ebook Versi 2012 tu lepas jualan ditutup sepenuhnya. Memang saya tak dapat bantu. Tapi alhamdulillah, beliau buka balik jualannya untuk tempoh terhad tahun ni.

Saya Kenal Penulis Secara Peribadi

Saya berani recommend kepada sahabat pembaca sebab saya memang kenal beliau dan pernah berurusniaga dengan beliau. Kami selalu berkomunikasi melalui facebook bertukar-tukar ilmu. Sebenarnya saya mula kenal beliau lepas baca buku beliau bertajuk “Rahsia Web Copy”, iaitu buku keluaran syarikat Azizi Ali (TrueWealth). Setahu saya, bukan mudah nak terbitkan buku melalui TrueWealth sebab ia pastikan penulisan betul-betul berkualiti.

Jaminan Pulangan Wang 100%

Dan lagi satu, tak rugi dapatkan ebook ni sebab ia ada Money Back Guarantee. Maksudnya, beliau jamin ianya satu panduan yang bagus dan tulen. Kalau dah beli, dan anda rasa tak bebaloi dengan kandungannya, just pulangkan balik untuk dapatkan refund 100% tanpa soal. Itu jaminan beliau.

Lepas go through ebook yang lepas, saya dah dapat beberapa tips penting yang boleh digunakan untuk kembangkan bisnes kami yang sedia ada. Saya recommend sahabat pembaca yang nak explore peluang bisnes untuk go though lebih lanjut tentang ebook Rahsia Bisnes Kerajaan (Versi 2014) ni. Ia mungkin bermanfaat untuk anda.

Beli Sekarang Sebelum Menyesal

Jadi dapatkan ebook tu secepat mungkin. Elakkan apa yang berlaku tahun lepas; ramai orang contact saya untuk dapatkan ebook tu sampai Oktober 2013 pun masih ada orang tanya. Anda boleh cek “blog comments”; ramai orang masih cari ebook tu lepas jualan ditutup di artikel saya bertajuk “Rahsia Dapatkan Kontrak Bisnes Kerajaan (Versi 2012)”.

Sahabat yang nak dapatkan maklumat lanjut tentang eBook Rahsia Bisnes Kerajaan, sila KLIK DI SINI. Moga bermanfaat, insyaAllah.

Wallahu a’lam.

top affiliate bisnes kerajaan 2012Minum-minum bersama internet marketer yang masing-masing ada kepakaran tersendiri.

Zulkifli
Damansara Damai
30 November 2013
26 Muharram 1435

Artikel berkaitan:

{ 4 comments… read them below or add one }

1 faisal December 1, 2013 at 9:16 pm

Menarik. Kena bgtau kwn2

Reply

2 Mohd Zulkifli Shafie December 1, 2013 at 10:14 pm

Betul tu En. Faisal. Bukan mudah dapatkan panduan begini. Kalau keluar duit RM1,000 tak boleh dapat ilmu macam ni sebab kebanyakkan orang yang dapat kontrak bisnes kerajaan biasanya tak akan dedahkan rahsia mereka untuk kurangkan pesaingan.

Reply

3 Abdullah December 4, 2013 at 1:29 pm

sebelum masuk tender gomen knowledge bagi skop kerja kena betul2 power. jika kita guna khidmat sub con pon kita sebagai main con kena master benda tu. sebab kalau apa2 jadi kita as a main con habis.

Reply

4 Mohd Zulkifli Shafie December 5, 2013 at 7:21 am

Terima kasih En. Abdullah atas perkongsian. Saya doakan Allah merahmati En. Abdullah sekeluarga. Amiin.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: